K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court

999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Support og lethed: K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court


K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court


Disse sko er designet, udviklet og produceret af det amerikanske mærke K-Swiss.


Disse K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court tennissko er designet og produceret til mænd. Derudover er det all-court sko, der kan bruges på diverse baner. Disse K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court tennissko er hovedsageligt designet i sort og grå med enkelte hvide detaljer. Det er et meget afdæmpet design til dem, der ønsker sig nogle sko, der ikke stjæler for meget opmærksomhed.


Disse tennissko fra K-Swiss er produceret i polyester og gummi. Det er sålen, der er lavet af gummi, hvor resten af skoen er lavet i tekstiler. Derudover er det en sko, hvor du får utrolig meget support og lethed, så du nemt kan bevæge dig rundt på banen.


Find den størrelse, du skal bruge, og bestil dine K-Swiss Express Light 2 HB Clay Court tennissko hjem allerede i dag. Så kan du hurtigt få dine nye tennissko på fødderne og have dem med til den første træning eller kamp.


Det kan godt være svært at spore sig ind på hvilke sko, der passer til lige netop dine fødder, behov og spillestil. Derfor tilbyder vi hos KetcherXperten vejledning og rådgivning til alle vores kunder, så de bliver guidet igennem hvilke muligheder, der er. Du kan ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere, der dagligt hjælper vores kunder i mål, når det kommer til deres ønsker for deres udstyr til tennis.


Besøg vores fysiske butik på Frederiksberg i København for at se hele vores store udvalg af udstyr til tennis. Det gælder blandet andet sko, ketchere, tøj og andet tilbehør, du kan bruge på banen for at optimere dit spil både under træning og til kamp.