K-Swiss Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr

1.099,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

K-Swiss Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr: Enkelt design, unikke teknologier

K-Swiss Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr


Nye tennissko? Hvorfor så ikke disse Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr tennissko fra det populære mærke K-Swiss.


I vores optik er dette en af de lækreste grus tennissko fra K-Swiss, der er designet og udviklet i et helt hvidt design. Disse er ideelle til spilleren, der ønsker en neutral farve.


K-Swiss tennissko er meget kendt for deres gode støtte og sål, som er med til at beskytte spillerens fod. Derudover støtter tennisskoen også resten af kroppen under træning og kamp. K-Swiss Hypercourt Express 2 er lavet med Durawrap, som er K-Swiss' måde at få skoen til at følge foden på spilleren. Skoen gør dette helt uden, at den sidder og klemmer eller irriterer spilleren. 


Denne K-Swiss Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr tennissko har den bedst mulige stødabsorbering i sålen for at tage af for anklerne, knæ og ryg. Derved vil du opleve, du kan holde dig på banen i længere tid uden af få skader. Sålen under er Non Marking, og den har derudover også en kile indsat under for at give tennisskoen mere stabilitet.


Er du lige så solgt til disse K-Swiss Hypercourt Express 2 - Barlyblu/Black/Popyr tennissko, som vi er? Så bestil dem hjem allerede i dag. Når du bestiller dine tennissko hjem fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet. Så kan du hurtigt komme ud og spille med dine nye sko på banen.


Vi tilbyder som altid gratis vejledning og rådgivning, så du er sikker på, du vælger de tennissko, der passer bedst til dig og dine behov. Ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg.