K-SWISS HYPERCOURT EXPRESS 2 - Orchdice/Black/Bncdb

1.099,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Flotte og unikke tennissko fra K-Swiss: Hypercourt Express 2

K-SWISS HYPERCOURT EXPRESS 2 - Orchdice/Black/BncdbSkal du have nogle nye tennissko? Så er disse K-Swiss Hypercourt Express 2 lige noget for dig.

Disse tennissko er designet og udviklet af den amerikanske gigant producent K-Swiss. De er kendt for deres flotte design og yderst gode kvalitet.

K-Swiss er blandt de bedste tennissko brands i verden, og mærket har en hel række af tennissko, som bliver benyttet af mange spillere. Dertil er det spillere på forskellige niveauer - her også nogle af de bedste spillere i verden.

Denne K-Swiss Hypercourt Express 3 model kommer med masser af fede detaljer og opgraderinger, når det kommer til kvaliteten og designet af tennisskoen.

Der er stødabsorbering i både hæl og forfod, som er med til at tage belastning af fra blandt andet ryg, lænd og knæ. Dertil sørger de for, du kan holde til spillet på banen samtidig med, de skåner din krop.

I disse K-Swiss Hypercourt Express 2 - Orchdice/Black/Bncdb er der en svangstøtte, som går fra under sålen og op på siden af din fod for at give støtte til dine ankler og sørge for, at du på løst underlag ikke så nemt kan komme i ubehagelige stillinger med dine fødder. Der er også en støtte op til din hælkappe, som sørger for, at din fod står solidt i tennisskoen. Derfor giver denne sko dig mest muligt komfort og sikkerhed.

Denne K-Swiss Hypercourt Express 2 er klart en tennissko, vi anbefaler højt til spillere på alle niveauer.

Disse flotte tennissko er designet i en flot lilla farve med hvide og sorte detaljer.

Vælg den helt rigtige størrelse, og bestil dine sko hjem allerede i dag. Når du køber hos KetcherXperten, får du hurtig levering med i købet.

Har du brug for vejledning? Så ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, og få rådgivning af den første ledige medarbejder.