K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink

849,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink: Høj kvalitet og fede teknologier

K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink


Er du lige så stor fan af K.Swiss, som vi er? Så er disse K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink tennissko lige noget for dig. 


Det er en helt unik tennissko - ikke kun på grund af de teknologier, der er brugt i skoen, men også grundet det unikke design. Denne tennissko er en All Court tennissko til damer. Med dinne sko vil du opleve den bedste støtte og absorbering, du kunne øsnke dig i en tennissko. K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink er lavet med GuideGlide, som er med til at sikre din fod mod skæve stræk eller skader, når du skal glide ud til en bold. Disse sko er som sagt også designet helt unikt med sort og pink detaljer.


Disse K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink er lavet med Non Marking Sål. Dette betyder, den kan benyttes på alle underlag, uden den smitter af og sætter farve på banen. Derudover er denne tennissko meget let og adræt, hvilket også gør dem til nogle af de mest komfortable tennissko på markedet.


Er du helt solgt til disse K-Swiss Ultrashot Women Magnet/Neon Pink: Høj kvalitet? Eller har du måske brug for mere vejledning, så du er sikker på, du vælger de helt rigtige tennissko? Så er du kommet til det rette sted. Hos KetcherXperten tilbyder vi rådgivning, hvilket betyder, du kan ringe ind til os på 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere. Så er du sikker på, du lægger de rigtige sko i kurven.


Når du bestiller dine nye tennissko hjem fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet - så står du hurtigt med dine nye sko i hånden.