Kirschbaum Black Shark (1.25)

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 899,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, boldføling og kontrol: Kirschbaum Black Shark (1.25) streng til tennisketchere


Kirschbaum Black Shark (1.25)
Vil du have en streng til din tennisketcher, der giver dig masser af power, boldføling og modtagelighed? Så er denne Kirschbaum Black Shark (1.25) lige noget for dig. 

Denne Kirschbaum Black Shark tennisketcher er designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke Kirschbaum, og den er af højeste kvalitet.

Grundet teknologierne brugt i denne streng hjælper den dig med spin og kontrol.

Denne Kirschbaum Black Shark (1.25) streng er ideel til spillere, der ønsker en streng, der ikke er for blød, men som beholder følelsen af en tennisketcher med en helt ny opstrengning.

Inden denne streng blev lagt i emballagen, har Kirschbaum strukket den, så strengen er til at spille med i længere tid.

Kirschbaum Black Shark (1.25) strengen har en tykkelse på 1,25 millimeter, og den er designet i farven sort.

Er du helt solgt til denne Kirschbaum Black Shark (1.25) streng, eller har du brug for mere vejledning, så du er sikker på, du vælger den helt rigtige streng? Så ring til os på 60 22 75 53, og snak med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Vi har en række kompetente medarbejder hos KetcherXperten, der altid er klar til at give dig den rådgivning, du har brug for. Så er vi sikre på, du kommer hjem med den streng rulle - eller andet tennisudstyr -, der passer bedst til dig, dine ønsker og din spillestil på banen.

Husk, at når du bestiller produkter fra KetcherXperten webshop, får du hurtig levering med i købet - så får du hurtigt en tennisketcher med lige netop den streng, du ønsker at spille med på banen. Og det gælder både til træning og kamp.