Kirschbaum Max Power (1.25)

Pris: 1.500,00 kr
Specialpris 949,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En streng med uovertruffen power: Kirschbaum Max Power (1.25)


Kirschbaum Max Power (1.25)


De fleste i tennisverdenen kender det populære tyske mærke Kirschbaum, der laver udstyr til tennis. Produktionen hos Kirschbaum inkluderer blandt andet også strenge til tennisketchere og herunder denne Kirschbaum Max Power (1.25) streng.


Denne Kirschbaum Max Power (1.25) streng giver optimal kontrol, så det er endnu nemmere for spillerne at opnå acceleration i deres skud på banen. Derudover giver denne streng en utrolig fasthed, der gør, tennisketcheren er meget forudsigelig. Derfor er den også ideel til spillere, der ønsker at spille et mere aggressivt spil, men uden de skal bekymre sig om at slå for hårdt. Denne streng bliver også strukket af Kirschbaum inden, den bliver lagt i pakken, så du vil opleve en mere holdbar streng.


Denne Kirschbaum Max Power (1.25) streng har en tykkelse på 1,25 millimeter, og den er i alt 200 meter lang. Derudover er den udviklet og produceret i co-polyester monofilament, og den er designet i en flot sølv farve.


Er du fast besluttet på, hvilken streng der passer bedst til dig? Eller vil du gerne lære mere om specifikke strenge? Vi vil altid gerne hjælpe dig, så du får lige præcis det, du ønsker. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Du kan også altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får købt lige præcis den streng rulle til din tennisketcher, der passer bedst til dig, dine ønsker og din spillestil. 


Bestil din Kirschbaun Max Power (1.25) streng rulle allerede i dag, og få hurtig levering med i købet - så kan du snart begynde at spille med dit nye udstyr til træning og kampe.