Kirschbaum Max Power (1,25)

300,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol, power og responsiv - tre nøgleord til at beskrive denne Kirschbaum Max Power (1,25) streng


Kirschbaum Max Power (1,25)


Det populære tyske mærke gør det igen. Denne gang med deres Kirschbaum Max Power (1,25) streng til tennisketchere. 


Med denne Kirschbaum Max Power (1,25) streng til tennisketchere får du en streng, hvor fokus er på power og responsivitet. Sidstnævnte ses især i den uovertrufne boldføling, du vil opleve, med denne streng i din tennisketcher. Du vil også opleve en streng, hvor der er optimal kontrol, når du vil accelerere i dit spil. 


Denne streng er 1,25 millimeter tyk, og den er ideel til en lang række spillere på tværs af niveauer. Strengen er i alt 12 meter lang, og den er designet i sølv. Denne Kirschbaum Max Power (1,25) streng er produceret i co-polyester monofilament.


Når du bestiller denne Kirschbaum Max Power (1,25) streng til tennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. På den måde kan du være sikker på, du snart står med din nye streng i hånden.


Er det lige netop denne Kirschbaum Max Power (1,25) streng, der passer bedst til dig og dine behov? Eller har du brug for yderligere rådgivning og vejledning, så du er sikker på, du får bestilt det helt rigtige udstyr med hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder, der guider dig bedst muligt.


Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vi dagligt hjælper tennisspillere i mål med ønsker til deres udstyr. Det er også i vores fysiske butik, at du kan opleve alt vores udstyr til tennis i virkeligheden. Her er det også nemt for os at vejlede dig, så du får det udstyr med hjem, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil - både til træning og til kamp.