Kirschbaum Max Power Rough (1.25)

Pris: 1.500,00 kr
Specialpris 949,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En streng i høj kvalitet: Kirschbaum Max Power Rough (1.25) streng rulle


Kirschbaum Max Power Rough (1.25)
Mangler du en streng til din tennisketcher? Så er denne Max Power Rough (1.25) streng fra det populære tyske mærke Kirschbaum lige noget for dig.

Denne Kirschnbaun Max Power Rough (1.25) streng er en tekstureret co-polyester monofilament streng, der giver dig maksimum kontrol i dine slag på banen. Den lettere ru og teksturede overflade gør også, du får mere boldføling, da en ketcher med denne streng nemmere kan få et godt greb om bolden. Det gør det også nemmere for dig at lave spin.

Grundet teknologierne Kirschbaum bruger, er deres strenge også mere langtidsholdbare. Denne streng er også ideel som et fuldt sæt eller i en hybrid opstrengning.

Denne Kirschbaum Max Power Rough (1.25) har en tykkelse på 1,25 millimeter, og den er 200 meter lang. Derudover er denne streng rulle designet og produceret i en sølv farve.

Hos KetcherXperten har vi en lang række strenge fra Kirschbaum, så der er helt sikkert en streng, der passer til dig og dine ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvilket mærke, streng eller tykkelse, du skal vælge til din tennisketcher, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53. Her har du mulighed for at tale med den første ledige medarbejder og få rådgivning om, hvilken streng du skal vælge. Du er også altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. I butikken står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det tennisudstyr, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.

Husk, du altid får hurtig levering med i prisen, når du bestiller dit nye udstyr til tennis fra KetcherXpertens webshop - så kan du hurtigt bruge dit nye udstyr på banen.