Kirschbaum Max Power Rough (1,25)

325,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En streng til uovertruffen power: Kirschbaum Max Power Rough (1,25)

Kirschbaum Max Power Rough (1,25)
Kirschbaum er et populært tysk mærke, der bliver spillet med af en masse tennisspillere i hele verden. Det er tennisspillere på tværs af alle niveauer.


I lige netop denne Kirschbaum Max Power Rough (1,25) streng til tennis er der fokus på power og responsivitet. Det vil sige, du vil opleve en hel masse boldføling, når du spiller med lige netop denne streng på banen - både til træning og til kamp.


Denne Kirschbaum Max Power Rough (1,25) streng til tennis er produceret i co-polyester monofilament. Derudover er den designet i sølv, hvorfor den passer godt til de fleste ketchere, når det kommer til farven.


Med denne streng til din tennisketcher wil du opleve en streng, der giver dig maksimum kontrol ved fulde sving og skud på banen. Derudover har den en ru overflade, der gør, du kan få et godt greb om bolden. Dette betyder også, du vil opleve, det er nemmere at lave spins.


Når du bestiller din Kirschbaum Max Power Rough (1,25) streng til tennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Så står du snart med din nye streng i hånden.


Er du ikke helt sikker på, hvilken streng du skal vælge? Så besøg vores fysiske butik af samme navn på Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i mål, så du får købt lige netop den streng, der passer til dig. Hvis du ikke har mulighed for at møde fysisk op for at tale med os om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores medarbejdere i butikken. Så guider de dig, så du får bestilt det rigtige udstyr hjem.