Kirschbaum Pro Line II (1,25)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Meget mere power med denne Kirschbaum Pro Line II (1,25)


Kirschbaum Pro Line II (1,25)Har du hørt om det populære tyske mærke Kirschbaum? Hvis ikke, så lad os introducere det for dig. Dette er deres Kirschbaum Pro Line II (1,25) streng til tennisketchere, hvilket er en streng i allerhøjeste kvalitet. Kirschbaum har designet, udviklet og produceret strenge til tennisketchere i en lang årrække - helt tilbage fra 1987 -, hvorfor vi hos KetcherXperten uden tvivl vil anbefale denne tennisstreng.

I denne Kirschbaum Pro Line II (1,25) streng er der fokus på power, hvorfor du kan være sikker på, du får mere power i dine slag - både til træning og til kamp. 

Denne streng er designet i sort, hvorfor den passer godt til de fleste designs på ketchere. Derudover har lige netop denne streng fra Kirschbaum en tykkelse på 1,25 millimeter.

Denne Kirschbaum Pro Line II (1,25) streng til tennisketchere er designet og produceret i polyester samt har en strengopbygning af monofil.

Når du bestiller din Kirschbaum Pro Line II (1,25) streng fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Så er du sikker på, du snart kan få din tennisketcher opstrenget med lige netop den streng, du ønsker.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilket udstyr - og herunder hvilken streng - man skal vælge, når man er ude og købe udstyr til tennis. Derfor tilbyder vi hos KetcherXperten gratis rådgivning og vejledning, så du får den hjælp du har brug for. Du kan enten ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder eller besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med den helt rigtige streng - det kunne for eksempel være denne Kirschbaum Pro Line II (1,25) streng.