Kirschbaum Pro Line Rough (1.25)

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 749,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol, spin-potentiale og Power: Kirschbaum Pro Line Rough (1.25) streng


Kirschbaum Pro Line Rough (1.25)


Vil du have power, kontrol og spin-potentiale, når du spiller tennis? Så er denne Kirschbaum Pro Line Roush (1.25) lige noget for dig. 


Denne streng er designet, udviklet og produceret at det populære tyske mærke Kirschbaum, og lige netop denne streng er helt ideel til spillere, der ønsker at opnå mere power, kontrol og spin-potentiale på tennisbanen.


Opstrengningen og strengen i sig selv er med til at give dig en stabil performance. Derudover er strengen rigtig god som en hybrid streng.


Selvom rough indgår i navnet, er denne streng faktisk nem at spille med og lidt blødere end andre strenge i Kirschbaums Pro Line kollektion. Dog er der tilføjet mere tekstur i denne Kirschbaum Pro Line Rough (1.25) streng.


Denne Kirschbaum Pro Line Rough (1.25) streng er produceret i co-polyester monofilament, og den har en tykkelse på 1,25 millimeter. Derudover er strengen i alt 200 meter, og den er designet i en sort farve.


Har du bestilt fra KetcherXperten før? Så ved du, vi altid giver hurtig levering med i købet, når du bestiller dit tennisudstyr hjem - så står du snart med din nye streng rulle i hånden.


Er du helt solgt til denne Kirschbaum Pro Line Rough (1.25) streng, eller ønsker du mere vejledning og rådgivning, så du er sikker på, du bestiller den rigtige streng hjem? Hos KetcherXperten tilbyder vi rådgivning både telefonisk og fysisk. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Du kan også møde os fysisk ved at komme ned i vores KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får den streng rulle med hjem, der passer bedst til din spillestil.