Kirschbaum Pro Line Rough (1,25)

275,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, kontrol og holdbarhed: Kirschbaum Pro Line Rough (1,25) streng 


Kirschbaum Pro Line Rough (1,25)
Denne Pro Line Rough (1,25) streng til tennisketchere er designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke Kirschbaum. Kirschbaum har lavet strenge til tennisketchere siden 1987, hvorfor der ligger mange års erfaring bag virksomheden og deres produktion. Derfor er strengene også blevet optimeret med nye teknologier i løbet af de mange år.

Lige netop denne Kirschbaum Pro Line Rough (1,25) streng til tennisketchere er designet i sort, og så har den en tykkelse på 1,25 millimeter. Derudover er den lavet af polyester samt med en monofil strengopbygning.

På denne streng er der tilføjet mere struktur i overfladen af strengen. Derudover er denne streng også en god streng til spillere, der leder efter mere kontrol og holdbarhed i deres streng uden af gå på kompromis med uovertruffen power.

Når du bestiller din Kirschbaum Pro Line Rough (1,25) streng fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen.

Det er ikke altid nemt at vide helt præcist, hvilken streng man skal vælge, hvis man ikke har sat sig ind i de forskellige kvaliteter ved de forskellige strenge. Det er her, KetcherXperten kommer ind i billedet. Vi ønsker nemlig altid, folk får bestilt det helt rigtige udstyr, så de får noget, der passer til deres behov og ønsker. Derfor kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere. Du kan også besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig i mål. Her kan du også se vores store udvalg af udstyr til tennis i virkeligheden og muligvis prøve nogle af vores produkter. Så hjælper vi dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr, der passer til din spillestil på banen - både til træningen og til kamp.