Kirschbaum Synthetic Gut (1.35)

Pris: 800,00 kr
Specialpris 499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitetsstreng fra populært, tysk mærke: Kirschbaum Synthetic Gut (1.35)Kirschbaum Synthetic Gut (1.35)
Mangler du en ny streng rulle, der blandt andet kan bruges som en hybrid streng? Så er denne Kirschbaum Synthetic Gut (1.35) streng rulle, der er designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke Kirschbaum helt perfekt til dig.

Denne Kirschbaum Synthetic Gut (1.35) streng rulle lavet af syntestisk nylon. Denne streng er helt ideel til de tennisspillere, der får lavet en opstrengning ofte. Derudover er Kirschbaum Synthetic Gut (1.35) steng rullen ideel til spillere, der gerne vil bruge denne streng som en hybrid streng i deres tennisketcher.

Når du bestiller denne streng, får du en 200 meter streng rulle. Derudover har denne Kirschbaum Synthetic Gut (1.35) streng rulle en tykkelse på 1,35 millimeter, og den har en rund profil. Denne streng er designet i en naturlig farve, så den er ideel til spilleren, der ikke ønsker en streng med de helt vilde pangfarver.

Vidste du, vi står til rådighed, når det kommer til vejledning og rådgivning? Du kan ringe på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig - så er du sikker på, du får de produkter med hjem, der passer til dig, dine behov og din spillestil.

Bestil denne Kirschbaum Synthetic Gut (1.35) streng rulle fra KetcherXperten allerede i dag, og få hurtig levering med i købet. På den måde kan du hurtigt komme ud og spille med din nye streng og brilliere på banen.

Hos KetcherXperten tilbyder vi også at opstrenge din ketcher, så den passer til dine ønsker - kom ind i KetcherXperten butikken på Frederiksberg, så ordner vi det for dig, så din ketcher står skarpt.