Luxilon Adrenaline (1.25)

Pris: 1.050,00 kr
Specialpris 849,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Rulle til din tennisketcher fra Luxilon: Luxilon Adrenaline (1.25)


Luxilon Adrenaline (1.25)


Skal din tennisketcher optimeres med en ny lækker streng? Så er denne Luxilon Adrenaline (1.25) streng rulle lige noget for dig.


Luxilon er eget af det populære amerikanske mærke Wilson, der er et kendt mærke inden for tennisverdenen.


Med denne Luxilon Adrenaline (1.25) streng rulle vil du opleve at spille med en streng, der tilbyder en hel masse kontrol. Det betyder blandt andet, du vil opleve en streng, der er meget spin-venlig, når du spiller med denne streng. Derudover hjælper strengen til, du får en masse selvsikkerhed, når det kommer til at holde hastigheden på bolden i spillet på banen.


Denne Luxilon Adrenaline (1.25) streng rulle er omkring 1,25 millimeter tynd, og den er lavet af co-polymer monofilament. Lige netop denne streng er i en grå farve.


Folk, der spiller med denne Luxilon Adrenaline (1.25) streng rulle, vil opleve masser af kontrol, power og spin i deres spil på banen.


Når du bestiller dit tennisudstyr fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du snart kan stå med dit nye udstyr i hånden.


Gå på udkig i vores store udvalg af streng ruller, og bestil din streng hjem allerede i dag.


Psst. Vidste du, vi tilbyder rådgivning og vejledning? Hos KetcherXperten kan du ringe ind på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejdere, så du får den rådgivning, du har brug for. Så kan du få bestilt det helt rigtige udstyr. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med den streng rulle, der passer bedst til dig, dit behov og din spillestil på banen.