Luxilon Alu Power (1.25)

Pris: 1.900,00 kr
Specialpris 1.599,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

En streng med masser af power og kontrol: Luxilon Alu Power (1.25) streng rulle


Luxilon Alu Power (1.25)
Mangler du en streng til din tennisketcher? Så er denne Luxilon Alu Power (1.25) streng lige noget for dig. Denne streng er udviklet og produceret af det amerikanske mærke Luxilon, der er eget af det populære mærke Wilson, der laver udstyr til tennisverdenen.

Luxilon Alu Power (1.25) strenge er nogle af de mest brugte strenge blandt professionelle på touren. Dette galt både blandt mænd og kvinder. Her har cirka 60% af spillerne brugt denne streng rent eller i en hybridopstrengning med en blødere streng.

Denne tennisstreng er en absolut topstreng inde for ydeevne. Derudover henvender den sig til tennisspillere, som ønsker at spille med en streng, hvor kontrol er i højsædet.

Denne Luxilon Alu Power (1.25) streng er en såkaldt co-polyester streng, som bevarer hårdheden godt i lang tid efter opstrengning. Grundet den er tilført aluminium i opbygningen, er denne streng yderst holdbar. På trods af at denne streng hører til de stivere kontrolstrenge, så giver strengen godt med power i slagene grundet den tekniske opbygning.

Hvis man vil have de lækreste kontrolstrenge på markedet, så kan man ikke se bort fra denne streng.

Denne rulle indeholder 220 meter streng, og den kommer i tykkelsen 1,25 millimeter.

Er du i tvivl om, hvilken streng du skal bruge til din tennisketcher? Så sidder vi klar til at give dig rådgivning. Ring til 60 22 75 53, og snak med den første ledige medarbejder. Du kan også altid besøge KetcherXpertens fysiske butik, og få hjælp af vores kompetente medarbejdere. Så er du sikker på, du får det tennisudstyr, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.

Husk, at når du bestiller for over 800 kroner fra KetcherXpertens webshop, får du gratis fragt - og vi smider som altid hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet.