Luxilon Alu Power (1,25)

350,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En kvalitetsstreng til opstrengning af din tennisketcher: Luxilon Alu Power (1,25)


Luxilon Alu Power (1,25)Hvis du leder efter en kvalitetsstreng fra det populære amerikanske mærke Luxilon, så er du kommet til det helt rette sted. Denne Luxilon Alu Power (1,25) streng er helt ideel til de spillere, der ønsker mere power i deres spil uden at skulle gå på kompromis, når det kommer til kvaliteten af deres strenge.

Denne Luxilon Alu Power (1,25) streng bruges af en lang række professionelle tennisspillere verden over. Det er derfor hellere ikke overraskende, at denne streng er yderst populær, når det kommer til opstrengning af tennisketchere.

Med denne streng vil du opleve, der er en god balance mellem kontrol, power og spin. På den måde er strengen meget alsidig og kan hjælpe dig forbedre dit spil på banen - både til træning og til kamp. 

Denne Luxilon Alu Power (1,25) streng er lavet af det materiale, der er helt unikt til Luxilon nemlig poly-ether-ether. Dette materiale sørger for, du får en streng i allerhøjeste kvalitet.

Denne streng er designet i sølv. 

Husk, at når du bestiller din Luxilon Alu Power (1,25) streng fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. På den måde kan du hurtigt stå med din nye streng i hænderne, så din tennisketcher kan opstrenges lige præcis efter dine behov, ønsker og spillestil.

Er du i tvivl om, hvilken streng du skal vælge til din tennisketcher? Så kom forbi vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i mål.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op og snakke med os i butikken, så kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så kan du tale med den første ledige medarbejder, der guider dig, så du får bestilt det helt rigtige udstyr hjem.