Osaka Deshi Kids

499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Et helt perfekt begynder padel bat til dit barn - Osaka Deshi Kids.

Osaka Deshi Kids


Dette padel bat er fra det populære japanske mærke Osaka. Mærket bliver mere og mere kendt verden over, og det er blandt andet grundet den yderst høje kvalitet i deres padel bats til padel tennis.


Padel tennis bliver også mere og mere populært, hvorfor det er intet under, børn også ønsker at spille det aktive og strategiske spil. Padel tennis er en god måde at få motion ind i hverdagen - og så samtidig på en rigtig sjov og underholdende måde. Hvis dit barn er lige så stor fan af padel tennis, som vi er, så skal de heller ikke snydes for et padel bat af højeste kvalitet. Derfor er lige netop Osaka Deshi Kids padel battet helt perfekt.


Dette Osaka Deshi Kids padel bat er som navnet hentyder til børn. Det er en mindre version af det populære Osaka Vision Deshi bat, hvorfor der er skåret lidt af både vægten og bredden. Det er let for børn at spille med, da padel battets sweet spot er centreret. 


Dette padel bat er designet med en rund hovedform. Derudover er battet designet i rolige farver, men den skarpe orange sammensat med den stærke blå giver battet et helt unikt og iøjnefaldende look. Selve battet står til en yderst skarp pris - men du får stadig den helt høje kvalitet.


Har dit barn brug for mere vejledning? Eller ønsker du måske rådgivning til, hvilket padel bat du skal købe i gave? Så tøv ikke med at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Frederiksberg - så hjælper vi dit barn finde det helt rette padel bat. 


Når du køber dette Osaka Deshi Kids padel bat fra KetcherXperten, kan det leveres hurtigt, så du snart står med dit nye padelbat i hånden.