Osaka Deshi Tyro Frame

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Er du nybegynder til padel tennis? Men vil du gerne have noget ordentligt udstyr i høj kvalitet? Så er dette Osaka Deshi Tyro Frame padel bat helt ideelt til dig! Læg det i kurven allerede nu 

Osaka Deshi Tyro Frame


Hvis du i en længere periode har gået og overvejet at begynde til padel tennis, men du endnu ikke har fundet det helt rigtige bat, så er du kommet til det rette sted. Hos KetcherXperten forhandler vi nemlig padel bats i højeste kvalitet til dig, der elsker spillet lige så meget, som vi gør. Og det gælder også det japanske padel bat mærke Osaka. Grundet den høje kvalitet er lige netop dette mærke ved at finde vejen til verdenstoppen.


Dette Osaka Deshi Tyro Frame padel bat er nemt for nybegyndere at håndtere, og det vil uden tvivl hjælpe dig i opstarten, når du skal begynde at spille padel tennis. Her er kvaliteten nemlig i højsædet og samtidig til en rigtig god pris.


Lige netop dette bat er designet med en rund form, hvilket blandt andet betyder, du får en god kontrol over spillet. Osaka Deshi Tyro Frame henvender sig derfor til nyere padel spillere, som ønsker et all around bat, der både giver god kontrol og power til spillet på banen.


Hos KetcherXperten vil vi altid foretrække, du finder lige netop det padel bat, der passer bedst til dig. Derfor er dette Osaka Deshi Tyro Frame padel bat også en af de bats, vi vil råde dig til at købe, hvis du er ny til spillet. Bestil dit bat allerede i dag - så vil du hurtigt se en forskel i dit spil. 


Vil du have yderligere rådgivning? Vi står altid klar til at hjælpe dig i vores butik på Frederiksberg. Hvis du ikke kan komme ind og besøge os, så kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så giver vi dig den rådgivning, du har brug for, så du kommer hjem med det rigtige udstyr.