Osaka Pro Tour Padel Bolde

64,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Bolde til padel tennis af højeste kvalitet: Osaka Pro Tour Padel Bolde 


Osaka Pro Tour Padel BoldeLeder du efter lækre padel bolde til at spille med på banen? Så er disse Osaka Pro Tour Padel Bolde helt perfekt til at forbedre dit spil.

Disse Osaka Pro Tour Padel Bolde er designet, udvikler og produceret af det populære japanske mærke Osaka. Osaka har i flere år lavet udstyr til padel tennis, og det er derfor intet under, mærket er så populært i hele verden.

Når du køber dette rør med padel bolde, får du tre bolde med i handlen. Disse padel bolde er yderst holdbare, hvorfor du kan forvente at have disse padel bolde i lang tid.

Boldene er lavet i filt og gummi. I disse bolde er der en helt suveræn sammenhæng mellem kvalitet og tryk i boldene, så du får nogle bolde, der er helt uovertrufne at spille med.

Disse Osaka Pro Tour Padel Bolde er designet således, du nemt kan se Osakas logo på bolden.

Når du bestiller disse Osaka Pro Tour Padel Bolde fra KetcherXpertens webshop, kan de leveres til dig hurtigt og nemt. Så kan du snart få dine nye bolde med ud på banen til kamp og træning.

Er du sikker på, du har det helt rigtige udstyr, når du skal ud og spille padel tennis? Hvis svaret er nej, så kan du altid ringe til KetcherXperten på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder - så guider de dig, så du får det udstyr, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil. Du kan også besøge vores fysiske butik af samme navn. Butikken ligger på Frederiksberg, og her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige vejledning, når du skal vælge nyt udstyr.