Osaka Pro Tour Power Hard

1.499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power og kontrol: Osaka Pro Tour Power Hard


Osaka Pro Tour Power Hard


Dette Osaka Pro Tour Power Hard padelbat er designet, udviklet og produceret af det populære japanske mærke, Osaka. Osaka har taget verdenen med storm, og det er stille og roligt begyndt at komme mere og mere frem blandt forskellige padelbat hos spillere på tværs af mange forskellige niveauer.


Denne model har en dråbeform, og det er et relativt stift bat. For bedre kontrol med padelbattet sidder der en rem om grebet, der skal rundt om dit håndled, når du spiller på banen - det gælder både til træning og til kamp.


Dette Osaka Pro Tour Power Hard padelbat er produceret i japansk carbon, hvilket sørger for, du får en masse power, når du spiller med dette bat til træning eller kamp. Med dette padelbat opnår du power uden at skulle gå på kompromis med kontrol. Derudover er dette padelbat tungere i toppen af battet, hvorfor du vil kunne generere mere power til at lave smash over på din modstanders banehalvdel.


Dette Osaka Pro Tour Power Hard padelbat er ideelt til de spillere, der spiller på et relativt højt niveau. Derfor er dette padelbat også ideelt til de spillere, der ønsker et bat, der er af højeste kvalitet.


Er du i tvivl om hvilket padelbat, du skal bruge til at optimere dit spil? Så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Det er nemlig vigtigt, du spiller med det helt rigtige bat, når du spiller padeltennis. På den måde er du nemlig med til at forebygge og mindske skader, der potentielt kan ske som et resultat af det forkerte padelbat.


Bestil dit Osaka Pro Tour Power Hard padelbat hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag, og få det leveret til dig hurtigt og nemt.