Osaka Pro Tour Power Soft

1.499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, kontrol og komfort: Osaka Pro Tour Power Soft


Osaka Pro Tour Power Soft


Dette Osaka Pro Tour Power Soft padelbat er designet og produceret af det populære japanske mærke, Osaka.


Dette padelbart har en vægt på 355 til 375 gram, og det er forebeholdt voksne spillere. Derudover er padelbattet produceret i japansk carbon med et dråbeformet hoved. Den japanske carbon gør, du vil opleve uovertruffen kontrol, når du spiller med battet, uden du skal gå på kompromis med power. Power kommer blandt andet fra, at padelbattet er mere hovedtungt. Derudover er det ideelt som et all-round padelbat samt til de spillere, der ønsker et padelbat, der er godt til både angreb og power. Da det er karakteriseret med sin power, er dette padelbat også tiltænkt de mere øvede og/eller professionelle spillere, der ønsker sig et padelbat i højeste kvalitet.


Der er et lidt mindre sweetspot på dette padelbat, men det hjælper på den kontrol, du kan opnå, med dette bat. 


På dette padelbat er der også monteret en rem ved grebet, som du med fordel kan tage om håndleddet, når du spiller til træning eller kamp. Så er du sikker op, padelbattet forbliver i din hånd.


Dette Osaka Pro Tour Power Soft padelbat er designet i grøn og sort. Den sorte farver danner baggrunden for padelbattet, hvor den neongrønne farve giver mere spil til battet.


Husk, at du kan få leveret dine produkter hurtigt, når du bestiller dette padelbat hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag.


Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 for at få yderligere vejledning. I opkaldet kan du fortælle os om dine behov, når det kommer til din spillestil på banen - så guider vi dig, så du får bestilt det rigtige bat hjem. Du kan også besøge vores butik på Frederiksberg, hvor du også kan se vores store udvalg i virkeligheden.