Osaka Vision Precision

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Optimér dit spil med dette Osaka Vision Precision padelbat


Osaka Vision Precision
Osaka er et kendt, populært mærke fra Japan, der stille og roligt får anerkendelse i hele verden. Det er blandt andet grundet den høje kvalitet, der er at finde, i deres padelbat.

Dette Osaka Vision Precision padelbat er designet med en rund hovedform. Det betyder blandt andet, du vil opleve, du kan opnå en masse kontrol, når du spiller padeltennis.

Dette padelbart er produceret i glasfiber. Det gør blandt andet, overfladen er blødere. Derudover har dette padelbat et relativt stort sweetspot. Sweetspottet og den bløde overflade gør også battet nemmere at spille med. Dette opnår du uden at skulle gå på kompromis med power i dine slag.

Dette Osaka Vision Precision padelbat er ideelt til de spillere, der er lettere øvede. Derudover er det ideelt til de spillere, der ønsker et padelbat, hvor der er fokus på kontrol og stabilitet, når de spiller.

Dette padelbat vejer i alt mellem 350 og 370 gram.

Synes du, det er svært at regne ud hvilket padelbat, du skal vælge? Så er det godt, vi tilbyder gratis vejledning. Det betyder, du kan ringe ind til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores medarbejdere, der er kompetente i at rådgive dig, så du får bestilt det helt rigtige padelbat hjem.

Hvis du gerne vil se, mærke og prøve et padelbat før, du bestiller det hjem, så besøg vores fysiske butik af samme navn som webshoppen. Butikken ligger på Frederiksberg i København, og her står vores medarbejdere dagligt og hjælper vores kunder i mål, så vores kunder kommer hjem med det helt rigtige udstyr til at optimere deres spil på banen. Det er nemlig utrolig vigtigt, man spiller med det rigtige udstyr for at begrænse skader. 

Bestil dit Osaka Vision Precision lige her.