Osaka Vision Pro Power Soft Touch

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Ønsker du et mere præcist og strategisk spil, når du spiller padel tennis? Så er et Osaka Vision Pro Power Soft Touch padel bat lige noget for dig!


Osaka Vision Pro Power Soft Touch
Osaka er et poulært japansk mærke, der stille og roligt spiller sig op til tops i padel bat verden - og de er godt på vej. Det er blandt andet grundet den høje kvalitet i deres padel bats.

Dette Osaka Vision Pro Power Soft Touch padel bat er designet i en dråbeform, der sikrer stabilitet, kontrol og optimal boldføling i spillet. Dette bat indgår i en af de mest solgte serier, hvorfor lige netop dette bat også er yderst populært.

Osaka Vision Pro Power Soft Touch padel battet er perfekt til den almene motionist, men det bliver samtidig også brugt at rutinerede spillere. Dette padel bat kan derfor bruges af en lang række padel tennis spillere. 

Battet er fremstillet med japansk carbon, hvilket gør, du får et stivere bat, når du spiller padel tennis. Derudover er dette bat hovedtungt. Selve battet er designet i sorte og grønne farver, og det har Osakas logo placeret midt på battet. Den bløde skum, battet er designet med, betyder også, du har et større sweet spot på battet, hvilket gør, du nemmere kan placere boldene med større præcision på din modstanders banehalvdel.  

Når du køber dit Osaka Vision Pro Power Soft Touch bat fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen. Så står du hurtigt med din nye ketcher i hånden.

Er du helt solgt til dette Osaka Vision Pro Power Soft Touch padel bat? Eller har du brug for yderligere rådgivning, når du skal finde dit nye padel bat? Så er du altid velkommen til at besøge os i butikken på Frederiksberg eller ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige udstyr med hjem.