Padel Tennis

KetcherXperten.dk er også blevet besat af Padel Tennis, ligesom resten af verden.

Derfor har vi altid et stort udvalg af Padel Bat, Padel Bolde og ikke mindst Padel Tilbehør.

Vi udvider hele tiden vores sortiment her hos KetcherXperten.dk, og lige nu fører vi kun: Osaka.

Bliv en del af verdens hurtigstvoksende sportsgren, sammen med KetcherXperten.

Bedste kvalitet til billigste priser.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 103

Faldende orden
Side
pr. side

Bliv en del af den populære sportsgren

Ligesom mange andre verden over, er vi hos KetcherXperten også blevet besat af padel tennis. Derfor fører vi selvfølgelig et stort udvalg af tilbehør til padel tennis som padel bat, padel bolde, padel tasker og meget mere.

Hos KetcherXperten følger vi med i sportsgrenen nyeste trends og varer, og derfor udvider vi også hele tiden vores sortiment inden for padel tennis.

 

Vi fører de kendte mærker for padel tennis

Bliv en del af verdens hurtigst voksende sportsgren, og find udstyr til padel tennis fra det førende mærke: - Osaka  Med padel tennis udstyr fra disse mærker, er du sikker på at få kvalitetsprodukter. Vores produkter henvender sig både til øvede padel tennis spillere samt nybegyndere, som er blevet forelsket i den populære sportsgren.

 

Bedste kvalitet til de billigste priser

Selvom vi fører de bedste produkter på markedet inden for padel tennis, betyder det ikke, at vi ikke kan følge med på priserne. Vi går meget op i at føre de bedste kvalitetsprodukter til de billigste priser, og har som altid fri fragt og retur ved køb over 800,-.

 

Hjælp til at finde den rigtige padel tennis udstyr?

Hos KetcherXperten står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din næste ketcher, bold eller noget helt tredje til padel tennis. Har du brug for at tage en snak med dig om vores udstyr til padel tennis, eller om nogen af vores andre produkter, er vi klar til at hjælpe dig. Vi forhandler nemlig også udstyr til sportsgrenene badminton og tennis, og vi har gennem vores leverandører adgang til en enorm palette af produkter til padel tennis.

Du kan tage direkte kontakt til os på +45 60 22 75 53 eller på [email protected]. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken på Peter Bangs Vej 97, 2000 Frederiksberg.