Padel Tennis Bat

Hos KetcherXperten.dk Finder du altid det helt rigtige Padel Bat. Vi har altid et stort udvalg af forskellige padel bat fra mærket: Osaka.

Padel Bat findes i mange forskellige vægtklasser og former, og du kan selvfølgelig finde dem allesammen her hos os. Har du spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til vores eksperter, som står klar til at hjælpe dig igennem dit køb.

 

Læs mere Læs mindre

26 varer

Faldende orden
pr. side

Padel Bat | Padel Tennis Bat

Padel tennis er for mange et nyt spil, hvor deres viden omkring, hvilket bat de bør spille med er begrænset.
Vi har her i KetcherXperten forsøgt at hjælpe dig lidt med at lave en guide til dig, så du kan blive klædt godt på til at købe dit næste padel bat.
Der er mange forskellige modeller og vægtklasser indenfor padel bat, og det kan være et rodet marked at kigge på, hvis man ikke ved hvad man skal kigge efter.
Vi håber på at denne guide vil hjælpe dig, og ellers er du velkommen til at skrive eller ringe til vores eksperter, som står klar til at hjælpe dig.

Padel Bat Vægt
Når du nu står og skal overveje at købe dit padel bat, skal du have i overvejelserne, hvad du har brug for af dit padelbat.
Har du brug for kontrol er det et helt andet type padel bat, end hvis du står og skal bruge power.
Vægten og dertil også balancen på et padel bat, betyder meget for, hvordan dit bat vil føles at spille med og agere på banen.
Padel bat kan veje alt imellem 340gram og helt op til næsten 400g for de tungeste på markedet.
Er du en hobby padel spiller så vil vi anbefale at du vælger et bat, som giver dig god kontrol, da power i padel ikke er nær så vigtigt til at starte med.
Gode kontrol padel bat er ofte de lidt lettere padel bat, som samtidig giver dig en god feedback når du slår til bolden, så du bedre kan mærke, hvor godt du placerer bolden på banen.
Et godt kontrol bat vil derudover også være mindre tungt i hoved, for at give dig føling med bolden og derved give dig en mere præcis fornemmelse for, hvordan du rammer og placerer bolden.
Er du derimod en øvet padelspiller, så kan du sagtens skulle stå og bruge noget mere fart i dit nye padel bat, som øvet spiller, har man nemmere ved at få en god fornemmelse for placering af bolden og kan dertil godt bruge at kunne sætte noget mere fart i bolden, så man kan bevæge sine modstandere hurtigere på banen.

Padel Bat Skum.
Kvalitet og pris hænger i padel sammen på den måde, at hvis du ønsker et padel bat, som yder for dig på banen og giver dig de bedst mulige forudsætninger for at slå et godt slag, så skal man betale lidt mere for at få den bedste skum på markedet.
Når det er sagt, så vil man som begynder have meget gavn af at battet ikke stift og at skummen ikke er så hårdt.
I top padelbat vil skummet, som ligger inde i battet og det du slår til bolden med, være af bedre kvalitet og bedre sammensat.
Det vil sige at der i top battene er bedre kontrol fra skummen da den ofte er lidt hårdere samtidig med at battet har en stivere carbon overflade.
Men igen kommer det helt an på, hvilket niveau du spiller på, et top padelbat vil føles anderledes at spille med end et hobbybat, men det er ikke sikkert du er god nok spiller til at udnytte battets ekstra kunnen.
Så vær opmærksom på dit niveau og køb efter behov.

Derudover anbefaler vi at du køber en padel taske med til dine bat, så du kan passe på dem.
Vi har et stort udvalg af forskellige padel tasker, som alle er testet af os.
Du kan se vores udvalg lige her: Padel Tasker