Pro Kennex Turbo Grøn

Før Pris: 900,00 kr

Nu Kun: 699,00 kr

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pro Kennex Padel Turbo Grøn har en masse banebrydende teknologier indbygget, såsom ”Kinetic System-teknologi” og ”Kinetic Damping Chamber”. Disse teknologier bevirker, at der er maksimal kraftoverførsel i slagene når det kræves, men at der samtidig er en yderst effektiv dæmpning af de hårde vibrationer.

3 forstærkede lag “Graphite Spiral Tech Carbon” sikrer en stærk og kraftfuld ramme, og sammen med et lag ekstra grafit på ”sweet spottet” får man større præcision i slagene.

Med en ny hyper soft EVA skum i battet, får man mere power i slagene, og samtidig giver det mere præsice slag overalt på banen.

Pro Kennex Battet er udstyret med den nye "Geo-Dynamic-teknologi" med forskellige hulstørrelser og fordeling af hullerne, hvilket giver bedre balance/fleksibilitet af battets hoved, som dermed skaber et endnu bedre og større “Sweet Spot".

Som prikken over i'et er battet udstyret med 3D overflade - som er en speciel granuleret overflade - der medvirker til at give bolden mere spin i serven og flugtningerne m.m.

Turbo Battet har en vægt på 365 gram, en balance på 260 mm., og har en aggressiv profil på 38 mm.

Battet leveres med cover.

Yderligere information

Yderligere information