Robin Söderling Champions Choice

70,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitet og høj hastighed: Robin Söderling Champions Choice padel bolde


Robin Söderling Champions Choice


Vil du have bolde til padel tennis i højeste kvalitet? Så er disse padelbolde fra Robin Söderling Champions Choice til padel tennis lige noget for dig.


Disse Champions Choice padel bolde fra Robin Söderling er designet og udviklet sammen med Simon Vasquez. 


Disse Robin Söderling Champions Choice padel bolde er af højejste kvalitet, og de har derfor også en god holdbarhed. Padelboldene er optimale til spillere, der ønsker at spille et spil, hvor der er middel til hurtig hastighed i spillet. Den høje kvalitet, filtet er lavet i, gør også, du får en utrolig god boldføling, når du spiller med lige netop disse bolde.


I dette rør er der 3 padel bolde til padel tennis - derfor har du en del bolde til dit fremtidige spil. Den høje holdbarhed på disse padel bolde gør dog, du vil opleve, du kan bruge dine padel bolde i rigtig lang tid.


Hos KetcherXperten har vi en lang række udstyr til padel tennis, så du altid er garanteret høj kvalitet. Bestil dine nye Robin Söderling Champions Choice padelbolde fra KetcherXpertens webshop, og få det leveret hurtig til hele landet. Køb dit udstyr allerede i dag, og kom hurtigt ud på banen og brilliere.


Psst. Hos KetcherXperten vil vi altid gerne give dig god vejledning og rådgivning, så du får det udstyr, du ønsker. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder i butikken . Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du får det rigtige udstyr med hjem.


Mangler du det helt rigtige padel bat? Så har vi også det hos KetcherXperten. Find dit nye padel bat under fanen 'padel', og bestil det hjem allerede i dag.