Robin Söderling Padel Tour X

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Bolde til padel tennis i højeste kvalitet: Robin Söderling Padel Tour X


Robin Söderling Padel Tour X
Mangler du nogle lækre padel bolde, til når du skal ud og spille padel tennis? Så er dette Robin Söderling Padel Tour X lige noget for dig.

Disse padel bolde er lavet af det svenske mærke Robin Söderling, der laver udstyr til padel tennis i højeste kvalitet til spillere i hele verden.

Selve padel boldene er designet og udviklet sammen med Simon Vasquez, der er en svensk padelspiller.

Disse Robin Söderling Padel Tour X padel bolde er designet, udviklet og produceret til at give dig rigtig god boldføling. Derudover får du en padelbold, der er utrolig holdbar. Det kommer blandt andet af den høje kvalitets filt, bolden er lavet af. Derfor er bolden også lækker at slå til.

Med disse padel bolde vil du også kunne opleve, du nemt kan skyde bolden over nettet. Du får også 3 bolde, når du køber dette rør - så er du sikker på, du har lækre bolde til det næste stykke tid, hvor du spiller på banen.

Disse padel bolde kan bruges af de fleste padeltennisspillere på forskellige niveauer.

Hos KetcherXperten får du hurtig levering med i prisen, når du bestiller dine Robin Söderling Padel Tour X padelbolde. På den måde kan du hurtigt komme ud og dominere med dine nye padel bolde på banen.

Psst. Vidste du, vi tilbyder gratis rådgivning og vejledning, når det kommer til at vælge det helt rigtige udstyr? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder - så hjælper de dig i mål. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik af samme navn på Frederiksberg. Her kan du komme ind og se vores udstyr til padel tennis i virkeligheden - så kan du få hjælp til at vælge det udstyr, der passer dig og dit behov bedst.