RS Cobra Junior Edition

Pris: 899,00 kr
Specialpris 699,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, komfort og kontrol - det perfekte padel bat til junior spilleren. 


RS Cobra Junior EditionDette RS Cobra Junior Edition padel bat er udviklet af det svenske mærke RS og produceret i Spanien. Dette RS Cobra Junior Edition padel bat henvender sig til junior spillere i alderen 8-12 år.

Padel battet er lavet med en rund hovedform, og padel battets ramme er lavet af fiberglas. Overfladen på lige netop dette padel bat er ru, hvilket betyder, dit barn kan lave endnu flere spins på banen, når padelboldene skal over på modstanderens banehalvdel. Deruvoer har man på dette padel bat mulighed for at påsætte eget grip, så kontrollen forstærkes yderligere. Dette padel bat er ideelt til junior spilleren, der søger mere kontrol i deres padel tennis spil.

Dette RS Cobra Junior Edition padel bat er designet i sort, orange, sølv og hvid. Selve battet er hovedsageligt sort, men med fine detaljer. Den hvide farve ses på grebet, hvor den fremtrædende orange farve også er brugt. Den orange farve bruges også på padel battets front til at indramme padel battet. Den sølv farve ses på RS' logo i midten af padel battet.

Dette er uden tvivl et helt ideelt padel bat for dit barn at starte med - kvaliteten er i hvert fald i top.

Er dit barn helt solgt til dette RS Cobra Junior Edition padel bat? Så bestil det allerede i dag! I er også altid velkommen nede i KetcherXpertens butik, så dit barn kan prøve nogle af vores padel bat, så tøv ikke med at besøge os. Vi kan også fanges på telefonnummer 60 22 75 53 - så guider vi jer til det helt rette padel bat.

Psst. Når du køber dette RS Cobra Junior Edition padel bat fra KetcherXperten, kan det leveres til dig hurtigt - det bliver ikke nemmere for dig.