RS Prime Power Edition

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Et helt uovertruffen bat der giver power til samtlige slag - RS Prime Power Edition.


RS Prime Power Edition
Dette padel bat er udviklet af den tidligere tennisspiller Robin Söderlin, hvorfor padel battet inkluderer de bedste og nyeste teknologier inden for padel bat. RS Prime Power Edition er lavet i Spanien.

RS Prime Power Edition er designet med en dråbeformet hovedform og en glat overflade. Dette bat er RS Padels stiveste bat, og padel battets sweet spot er placeret højt i battet. Det sikrer spilleren kraftfulde slag, hvilket gør, du nemt får padelboldene over på din modstanders banehalvdel. I dette padel bat er balancen lagt i midten af battet. Rammen på dette RS Prime Power Edition padel bat er lavet af 18k carbon, og det egner sig til spillere lige fra de let øvede til turneringspillere. Selve kernen i dette bat er lavet i hård skum, hvorfor du kan forvente mere kraftfulde slag med lige netop dette padel bat.

Dette RS Prime Power Edition er designet i et unikt sort design med sorte og metallisk grå tern på padel battets front. Derudover er RS Padels logo placeret i hvidt midt på padel battet.

I dette padel bat går du ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor du altid kan være garanteret en vis fremgang i dit spil. 

Er du helt solgt til dette RS Prime Power Edition padel bat? Så smid det i kurven allerede i dag! Hvis du gerne vil prøve et padel bat, og se, hvad der passer dig, inden du køber det, så er du altid velkommen i KetcherXpertens butik på Frederiksberg. Her står vi altid klar til at hjælpe, så du får det padel bat, der passer bedst til dig og din spillestil.

Psst. Når du køber dette padel bat fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen.