RS Prime Control Edition

Pris: 2.200,00 kr
Specialpris 1.849,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage
 


Populært bat fra det anerkendte mærke RS - RS Prime Control Edition.


RS Prime Control Edition


RS Prime Control Edition er udviklet af det svenske mærke RS og produceret i Spanien. 


Dette RS Prime Control Edition padel bat er designet med en dråbeform, så du får en fin balance mellem kontrol og fart i dit spil. Derudover har dette padel bat et stort sweet spot, så du endnu nemmere kan manøvrere boldene på banen. Dette padel bat er egnet til spillere lige fra de øvede til allround spillere. For yderligere komfort og kontrol har du mulighed for at påsætte dit eget grip. Derudover er der også implementeret de nyeste og bedste teknologier i produktionen af dette padel bat. Derfor er du altid garanteret kontrol og power, når du spiller med lige netop dette bat. Da dette padel bat er produceret i blødt skum, er der mindre belastning på din krop, når boldene skal skydes over på din medstanders banehalvdel med power.  


Holdbarheden i dette padel bat er helt i top, da både rammen og overfladen i dette padel bat er lavet i carbon. Derudover får du en uovertruffen boldføling med dette RS Prime Control Edition padel bat, så du nemt kan vinde over din modstander. 


Padel battet er designet meget stilrent, hvorfor det er designet i sort, hvid og sølv. Selve battet er sort, men RS' logo er placeret i sølv midt på battet. Derudover ses den hvide farve ved grebet - et meget gennemtænkt og flot padel bat.


Skal vi hjælpe dig yderligere med at finde det helt perfekte padel bat? Besøg os i KetcherXpertens butik på Frederiksberg, eller ring til os på 60 22 75 53 - så hjælper vi dig!


Psst. Har RS Prime Control Edition fanget din interesse? Bestil det fra KetcherXperten allerede i dag! Så får du ovenikøbet både fri fragt og hurtig levering.