RS Women Edition Mint Green

1.499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, performance og kontrol - et padel bat til kvindelige padel tennis spillere.


RS Women Edition Mint Green


Dette padel bat er udviklet af det svenske mærke RS. Selve padel battet er produceret i Spanien i den allerhøjeste kvalitet. Padel battet er designet med dråbeform, og selve padel battet er tiltænkt kvindelige padel bat spillere. Derudover er rammen lavet af carbon, hvorfor du får et yderst holdbart padel bat, når du køber dette RS Women Edition Mint Green padel bat.


Padel battet er perfekt til de spillere, der tidligere har spillet tennis eller til dem, der har spillet padel tennis i noget tid. Med dette padel bat får du en hel del power i dit slag samtidig med, du ikke går ned på kontrol og komfortabilitet. Derudover har lige netop dette padel bat et stort sweet spot, hvorfor du kan slå en masse kraftfulde slag.


Dette RS Women Edition Mint Green padel bat til padel tennis er designet i en helt unik mint grøn farve. Selve battet er hovedsageligt sort, men grebet er designet i en iøjnefaldende hvid farve. Den mint grønne farve ses i RS' logo i midten af padel battet samt til at indgramme padel battet rundt i kanten.


Er du allerede solgt til dette RS Women Edition Mint Green padel bat? Eller vil du prøve nogle padel bats for at se, hvilket passer bedst til dig og din spillestil? Så besøg os i KetcherXpertens butik på Frederiksberg. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så rådgiver vi dig gerne, så vi sammen kan finde det helt rette padel bat til dig.


Psst. Køb dette RS Women Edition Mint Green padel bat allerede i dag, så det kan leveres til dig sikkert og hurtigt - så står du snart med dit nye padelbat i hånden.