RS Women Edition Coral

1.499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kraftfulde slag og endnu mere kontrol? Så er RS Women Edition Coral padel battet helt perfekt til dig.


RS Women Edition Coral
Dette padel bat er designet og udviklet af det svenske mærke Robin Söderlin, og det er designet specifikt til kvindelige padel tennis spillere. 

Dette RS Women Edition Coral padel bat er ideelt til motionister, der tidligere har spillet tennis, eller som har spillet padeltennis i noget tid. Med dette padel bat er du sikret en hel del kontrol i dit spil samtidig med, du får et padel bat, der kan hjælpe dig skyde endnu flere kraftfulde slag over på din modstanders banehalvdel. Dette RS Women Edition Coral padel bat har også et stort sweetspot, så du får øget kontrol og mere kraftfulde slag. Derudover er padel battet designet med en dråbeformet hovedform. Rammen er laves af 100% carbon, hvor kernen er lavet af henholdsvis carbon og fiberglas.

Dette RS Women Edition Coral padel bat er designet i sort og orange. Selve padel battet er hovedsageligt sort, men med orange detaljer rundt i kanten. Derudover er Robin Söderlins logo placeret i orange midt på padel battet. Selve grebet er hvidt og står i stærk kontrast til resten af padel battet. Med dette padel bat får du derfor ikke kun flere kraftfulde slag - du får også et helt unikt, gennemtænkt og flot design. 

Bestil dit RS Women Edition Coral padel bat allerede i dag - så kan det hurtigt leveres til dig, så du snart står med dit nye padelbat i hånden.

Ønsker du yderligere rådgiving og vejledning, så du får valgt det padel bat, der er helt perfekt til dig og din spillestil? Så kom forbi vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr!