RS Women Edition Snakeskin

1.499,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

 Står du og mangler det helt perfekte padel bat til at optimere dit spil på banen? Så er dette RS Women Edition Snakeskin padel bat ideelt til dig.

RS Women Edition Snakeskin


Det svenske mærke Robin Söderlin har i flere år produceret flotte og eftertragtede padel bats til padeltennisspillere. Det er til alle spillere lige fra nybegyndere til helt øvede.


Dette RS Women Edition Snakeskin padel bat er helt perfekt til de spillere, der ønsker et mere kraftfuldt bat at spille med. Med dette padel bat får du også markant mere kontrol i dit spil, samt et sweet spot på padel battet der gør dit spil endnu bedre. 


Selve padel battet er designet med en dråbeformet hovedform, og materialet, rammen og kernen er lavet i, er carbon og fiberglas, så du får et ultra holdbart padel bat.


Deruover kan du med dette padel bat få endnu mere kontrol, da du kan bruge en strap rundt om håndleddet med dette RS Women Edition Snakeskin padel bat. 


Dette RS Women Edition Snakeskin padel bat har et helt unikt design, da det er designet med et slangeskinds print, der får lige netop dette padel bat til at skille sig ud fra mængden. Derudover er det især den lyserøde farve, der skinner igennem samtidig med den beige, sorte og grå farve giver et rigtigt godt samspil, der giver det helt unikke look. 


Er du helt solgt til dette RS Women Edition Snakeskin padel bat? Så bestil det hjem fra KetcherXperten allerede i dag! Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken på Frederiksberg eller ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så rådgiver vi dig, så du finder det helt perfekte padel bat!


Psst. Vidste du, at når du køber dette RS Women Edition Snakeskin padel bat fra KetcherXperten, kan det leveres til dig hurtigt? Bestil det hjem allerede i dag - så står du snart med dit nye bat i hånden.