SONICAGE 3 MEN - White/Red

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.099,00  DKK

YONEX SONICAGE 3 WHITE/RED er ekstremt let, komfortabel og støttende.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Optimal komfort og stabilitet i letvægtstennissko: Yonex Sonicage 3 White/Red

Sonicage 3 White/Red fra Yonex er den ultimative tennissko, der leverer maksimal komfort og stabilitet til spillere, der ønsker at bevæge sig hurtigt og aggressivt på banen. Denne sko er en perfekt kombination af letvægt, fleksibilitet og holdbarhed.

Den fremragende stødabsorbering, som Power Cushion+ tilbyder, omdanner stød til ekstra energi til dine næste bevægelser, hvilket giver dig en konkurrencefordel.

Med Double Raschel Mesh overdel, der er otte gange bedre til at frigive fugt end traditionelt mesh, får du en sko, der er ikke kun let, men også designet til at holde dine fødder tørre og komfortable.

Teknologier som Toe Assist Shape og Round Sole sikrer den optimale pasform og støtte, hvilket resulterer i smidige, glidende og hurtige bevægelser på banen samt maksimal overførsel af energi.

Yonex Power Graphite Sheet, som sidder under sålen, øger stabiliteten og reducerer vægten, og med den sømløse pløs konstruktion med Seamless Tongue, får du en gnidningsløs og komfortabel pasform.

Yonex Sonicage 3 White/Red er den ideelle tennissko til spillere, der kræver komfort, stabilitet og præstation i én pakke