SONICAGE 3 WOMEN White/SILVER

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.099,00  DKK

Yonex Sonicage 3 Women er en let, behagelig og støttende sko til kvinder

OVERFLADE: ALLCOURT

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Power Cushion+ inkorporerer elastisk harpiks i Power Cushion-teknologien, hvilket resulterer i en imponerende 25% forbedret stødabsorption og en ekstra 12% energireturnering til efterfølgende bevægelser.

Double Raschl Mesh repræsenterer en ultratyndt netmateriale, der er både let og overraskende holdbart. Dette materiales bemærkelsesværdige egenskaber muliggør hele otte gange mere luftudveksling sammenlignet med konventionelle netmaterialer, hvilket effektivt hjælper med at frigive overskydende fugt.

Hyper msLITE er en letvægts mellemsål, som alligevel bevarer sin form og stabilitet.

Toe Assist Shape sikrer, at skoen giver en pasform, der opretholder korrekt fodpositionering.

Round Sole er omhyggeligt designet til at yde fuld støtte til hurtige og smidige fodarbejder, hvilket muliggør problemfrie bevægelser og maksimal energioverførsel.

Power Graphite Sheet - En grafitplade er indsat under midterdelen af sålen for at øge stabiliteten og reducere skovægten.

FLEXQUIP DURABLE SKIN repræsenterer det fleksible yderlag på skoen, som fordeler trykket fra dine naturlige bevægelser på banen og samtidig tilbyder øget holdbarhed under intense spil.

Seamless Tongue betyder, at overdelen af skoen er skabt uden synlige sømme, hvilket øger komforten og reducerer risikoen for irritation eller ubehag, hvilket skaber en gnidningsfri spiloplevelse.

TPU Shank er en stiv plade, der er placeret i mellemsålen af skoen, normalt under buen eller svangen af foden. Den optimerer støtten og stabiliteten, og den forbedrer reaktionsevnen, når du udfører retningsskift eller hurtige spring på banen.