Squash Ketchere

Tilbud
WilsonProStaffCountervail-20
Pris: 1.800,00 kr
Specialpris 1.299,00 kr
Tilbud
SquashBall1stkBl-20
Pris: 60,00 kr
Specialpris 40,00 kr

Find din nye ketcher til Squash

Hos KetcherXperten tilbyder vi professionelle ketchere til Squash fra kvalitetsmærket Wilson. Med en ketcher fra Wilson får du en squash ketcher, som er kendt som en stivere ketcher, med en vægt på 140 gram og en balance, hvor det meste af vægten ligger fordelt ud i hovedet på ketcheren.

Wilson er et verdenskendt sportsmærke, som altid har styr på kvaliteten. Har du derfor brug for en kvalitets ketcher, kan vi hos KetcherXperten anbefale vores Wilson Pro Staff Countervail. Ved denne ketcher kan du vælge imellem flere forskellige hårdheder med alt fra 9-13,5 kg. Du kan derfor tilpasse ketcheren til dine behov og ønsker.

Squash som sport

Hos KetcherXperten er vi blevet helt vilde med squash som sport, da det er en sport med masser af fart og hurtige slag udvekslinger på lukkede bane. Squash som sport er vokset i popularitet de sidste år i Danmark, og flere og flere danskere har fået øjnene op for den voksende sportsgrene.

Opstregning af squashketchere

Hos KetcherXperten er vi i eksperter i opstrengning af squashketchere, og vi hjælper bl.a. OL guldvinder Viktor Axelsen og andre professionelle Yonex spillere. Til opstrengning af badmintonketchere bruger vi kun den bedste teknologi fra det japanske mærke Yonex som automatisk måler venstre og højre vægt, totalvægt og statisk balance - alt bare ved at placere en ketcher på vores svingningsvægt.

Vores Yonex svingningsvægt indeholder det kendte “skivebremse” system, som også bliver anvendt i biler og fly, og som giver mulighed for hurtig og præcis opstrengning.

Brug for rådgivning?

Lad os rådgive dig og hjælpe dig på vej mod din nye ketcher til squash. Bliv en del af den populære sportsgren med sportsudstyr fra KetcherXperten. Har du spørgsmål til vores squash ketchere eller vores andre produkter, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Du kan tage direkte kontakt til os på +45 60 22 75 53 eller på mo@ketcherxperten.dk. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken på Peter Bangs Vej 97, 2000 Frederiksberg.