Squash Ball 1 stk. - Blå

Pris: 60,00 kr
Specialpris 40,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En perfekt bold til de hurtige spil: Squash Ball Blue Dot


Squash Ball 1 stk. - Blå
Wilson er et populært amerikansk mærke, der i flere år har lavet udstyr til blandt andet badminton og squash. De laver udstyr til spillere på alle niveauer, hvorfor du altid kan finde noget af dit udstyr til squash hos Wilson.

Disse Squash Ball 1 stk. - Blå bolde til squash er hvad Wilsom kalder Premium Balls, og de er ideelle til spillere, der ønsker at spille et hurtigt spill på squashbanen. Wilson laver bolde til forskellige behov, men lige netop denne er kategoriseret som fast.

Disse bolde til squash kan bruges af diverse spillere. I denne pakke finder du en bold til squash. Det betyder også, du kan bestille præcis det antal, du har brug for.

Denne Squash Ball er designet med en hvid blå pris for at indikere dens egenskaber: Fast. Resten af bolden er sort med et hvidt Wilson logo. 

Hos KetcherXperten forhandler vi udstyr fra Wilson til squash, da vi er af den klare opfattelse, det er noget af det udstyr, der er af højeste kvalitet.

Har du brug for rådgivning eller vejledning, så du er sikker på, du vælger det helt rigtige udstyr til at forbedre dit spil på squashbanen? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Her kan du tale med den første ledige medarbejder, der vil guide dig i den rigtige retning. Så er vi sikre på, du får bestilt det udstyr, der passer bedst til dig og dine behov. Bestil allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.

Hvis du ønsker at opleve noget af alt vores udstyr til squash fra det populære amerikanske mærke Wilson, så er du altid velkommen til at besøge os på Frederiksberg. Her ligger vores fysiske KetcherXperten butik, som drives af passionerede medarbejdere, der hver dag stræber efter at yde den bedste service.