Starvie Aquila Space

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Få kontrol og power i dit spil - Køb Starvie Aquila Space padel battet fra KetcherXperten allerede i dag.


Starvie Aquila Space
Dette padel bat er produceret og udviklet af mærket Starvie i Spanien. Starvies padel bats er altid af allerhøjeste kvalitet, hvorfor det ikke er nogen overraskelse, de er så populære. 

Dette padel bat er perfekt til diverse spillere - det er alle lige fra motionister til de mere øvede spillere. Både rammen og overfladen på Starvie Aquila Space padel battet er lavet af carbon, hvorfor du får både elasticitet og stivhed, når du spiller med dette padel bat. Den bløde kerne giver dig også en masse kontrol og power i dit spil samtidig med, der er en del støddæmpning inkorporeret.

Dette Starvie Aquila Space padel bat er designet med en dråbeform og en mellem balance, hvilket betyder, du får et meget alsidigt padel bat, du kan bruge i de fleste spil. Med dette padel bat får du også et stort sweet spot, så du nemt og præcist får padel boldene over på din modstanders banehalvdel. Derudover får du med dette bat et højere potentiale for spin i dit spil, da padel battet er designet med en mere ru overflade.

Padel battet er designet i sort, men der er også introduceret blå og gule farver i designet. Dette ses både ved toppen af grebet og ved logoet på padel battets overflade. Her er der er flydende skift mellem den blå og gule farve, der giver et helt unikt look til lige netop dette padel bat.

Er du stadig i tvivl om, hvilket padel bat der passer til dig og din spillestil? Ring til os på telefonnumer 60 22 75 53, eller kom forbi butikken på Frederiksberg, og prøv dette Starvie Aquila Space padel bat i virkeligheden.

Psst. Køb dette padel bat fra KetcherXperten allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.