Starvie Arcadia

900,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Det perfekt padelbat til nybegyndere af padeltennis: Starvia Arcadia


Starvie Arcadia


Dette Starvie Arcadia padelbat er designet, udviklet og produceret af det populære spanske mærke, Starvie. Dette mærke har taget verdenen med storm, når det kommer til padeltennis.


Dette padelbat har en rund form, og den er ideel til spillere, der først lige er begyndt at spille denne sportsgren. Derfor er det også et ideelt padelbat til nybegyndere, der har behov for et padelbat, der er nemt at manøvrere under træning og til kamp.


Den er designet og produceret i fiberglas, hvorfor den er meget komfortabel og nem at spille med, når du skyder til bolden. Derudover er battet relativt blødt, hvorfor du vil kunne formå at slå hurtigere skud på en nem og behagelig måde.


Dette Starvie Arcadia padel bat vejer mellem 350 til 385 gram, og den er egnet til både mænd og kvinder. Derudover er den designet primært i rød, sort og grøn. Den røde farve finder du hovedsageligt på midten af battet, hvor Starvies logo er. Den sorte farve danner baggrunden for battet, mens den neongrønne farve er at finde nede ved grebet.


Er du i tvivl om hvilket padelbat, der er det helt rigtige for dig? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og så gratis vejledning over telefonen.


Du kan som altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælp dig, så du får det padelbat med hjem, der passer til dit behov, dine ønsker og din spillestil. Det er nemlig vigtigt, du spiller med det padelbat, der passer bedst til dig - ellers risikerer du på sigt at opleve smerter i kroppen. 


Husk, du kan få dine produkter hurtigt leveret, når du bestiller dit nye Starvie Arcadia padelbat hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag.