Starvie Icarus

1.299,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Hastighed og holdbarhed? Det er bare to af nøgleordene, der beskriver det populære Starvie Icarus padel bat. 


Starvie Icarus
Dette Starvie Icarus padel bat er produceret og udviklet af det kendte spanske mærke Starvie, der grundet deres flere års erfaring i branchen garanterer en høj kvalitet i alle deres padel bats.

Starvie Icarus padel battet er ideelt til de mindre erfarne spiller, der dog stadig ønsker sig udstyr i højeste kvalitet. Det er derfor blandt andet ideelt til begyndere, de let øvede, ungdomsspillere og motionister. Her går power og kontrol hånd i hånd grundet vægten, balancen og padel battets runde hovedform. Padel battets runde hovedform betyder også, battets sweet spot er placeret i midten af battet, hvorfor du får et forholdsvist blødt padel bat. Rammen er lavet af fiberglas og carbon, så du er sikret et slidstærkt padel bat, der har en høj holdbarhed. Derudover får du med dette padel bat en blødere kerne og en elastisk overflade, så du får nogle uovertrufne slag, der nemt kommer over på din modstanders banehalvdel. Det er også grundet padel battets konstruktion, hastigheden på dine bolde vil være utrolig hurtig. 

Dette Starvie Icarus padel bat er hovedsageligt designet i sort, men det har en række grå/sølv, gule og blå detaljer. De grå/sølv detaljer ses på det store Starvie logo placeret på battet, hvor de gule detaljer er med til at give battet et unikt blikfang.

Vil du gerne have mere rådgivning, før du bestiller dit padel bat? Ring til os på 60 22 75 53, eller besøg os i butikken på Frederiksberg. Her står vi altid klar til at hjælpe dig finde det helt perfekte padel bat.

Psst. Når du bestiller dette Starvie Icarus padel bat fra KetcherXperten, kan det leveres hurtigt, så du snart står med dit nye padelbat fra Starvie i hånden.