Starvie Spika Dynamic

1.399,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Udvikl dit spil med denne Starvie Spika Dynamic padelbat


Starvie Spika Dynamic


Er du på udkig efter et nyt padelbat til at forbedre dit spil på banen? Så er dette Starvie Spika Dynamic padelbat til padeltennis lige noget for dig. 


Dette padelbat er designet, udviklet og produceret af det spanske mærke Starvie, der i flere år har lavet udstyr til padeltennis.


Dette Starvie Spika Dynamic padelbat er ideelt til de spillere, der ønsker kontinuerligt at udvikle deres spil. Derfor er det blandt andet til de let øvede spillere eller til motionisterne. Derudover er der i dette padelbat inkorporeret et stort sweetspot i midten af padelbattet. Det er lokeret her grundet padelbattets runde hovedform. Padelbattet er desuden produceret i carbon, hvilket giver det en bedre holdbarhed. Det bløde skum i padelbattet gør, at du han slå hurtigere bolde samt slå nemmere til bolden.


Dette Starvie Spika Dynamic padelbat vejer i alt mellem 350 og 385 gram. Derudover er det designet til både mænd og kvinder. Dette Starvie Spika Dynamic padelbat er designet i gul, sort og blå. Det er især den gule farve på Starvies logo, der falder i øjnene.  


Det er ikke altid lige nemt at vælge padelbat. Derfor tilbyder vi hos KetcherXperten gratis rådgivning. Det gælder blandt andet over telefonen. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også vælge at besøge vores fysiske butik, der ligger på Frederiksberg i København. Her hjælper vores medarbejdere dagligt kunder, der kommer ind og leder efter det helt rigtige padelbat. Det er nemlig vigtigt, man vælger det rigtige, så man undgår og/eller mindsker potentielle skader.


Bestil dit padelbat hjem allerede i dag - så kan du snart komme ud og spille med dette Starvie Spika Dynamic padelbat på banen.