Starvie Triton

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Skal du have mere power, komfort og præcision i dit spil? Så er Starvie Triton det helt perfekte padel bat til dig!


Starvie Triton
Starvie Triton kommer fra den spanske producent Starvie. Selve battet er udviklet og produceret i Spanien, og det er resultatet af Starvies mange års erfaring i branchen.

Dette Starvie Triton padel bat kan bruges af en lang række spiller: Lige fra den ordinære motionist til den rutinerede turneringsspiller. Padel battet er også betegnet som et allround padel bat, hvorfor det kan bruges i de fleste kampe. Derudover har Starvie inkorporeret nogle af de fedeste teknologier i dette bat, hvorfor det er garanteret, du ikke går ned på kvalitet, når du køber dette padel bat fra KetcherXperten. Padel battets balance er placeret højt i padel battet, så dine slag bliver endnu mere kraftfulde.  

Både padel battets ramme og dets kerne er lavet af 100% carbon, så du får en masse power bag dine slag. Battets bløde kerne gør også, du får en øget komfort i dit spil. Du får dermed en del holdbarhed og stabilitet, når du vælger at spille med dette Starvie Triton padel bat. Derudover er dette Starvie Triton padel bat designet med den populære dråbeformet hovedform, hvorfor padel battets sweet spot er placeret øverst. Battets greb er også én centimeter længere end traditionelle padel bats, så du får endnu mere komfort, når du holder om padel battet med begge hænder.

Battet er designet i blå, sort og gul. Den sorte farve ses i padel battets ramme, hvor den blå farve fremgår i Starvies logo og øverst ved grebet. Det er også her, du finder en lille gul version af Starvies logo. 

Ønsker du mere rådgivning, til når du skal vælge padel bat? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Du kan også altid komme ind i butikken på Frederiksberg - så hjælper vi dig vælge det helt perfekte padel bat.

Psst. Når du køber dette Starvie Triton padel bat fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen.