Starvie Vesta

1.049,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Padelbattet til de øvede spillere, der ikke vil gå ned på kvalitet: Starvie Vesta


Starvie Vesta


Starvie er et spansk mærke, der opnår mere og mere popularitet verden over, når det kommer til udstyr til padel. Dette Starvie Vesta er ingen undtagelse.


Dette Starvie Vesta padelbat er ideelt til de spillere, der lige er begyndt til padel eller til dem, der er lettede øvet. Derudover er dette padelbat defineret som et allround padelbat. 


Dette padelbat har et relativt stort sweetspot. I dette bat får du både kontrol og power, hvorfor det er et helt ideelt padelbat at starte med, når du begynder at spille padel.


Dette Starvie Vesta padelbat er lavet af glasfiber og carbon. Disse to materialer gør, at padelbattet er utrolig slidstærkt, så det har en lang holdbarhed. Derudover er der brugt noget skum i denne ketcher, der gør, du vil opleve en uovertruffen stødabsorbering og rebound effekt, når du spiller med dette padelbat.


Padelbattet vejer mellem 350 til 385 gram, og hovedformen på battet er rundt.


På dette padelbat har Starvie brugt blå, pink, sort, lilla og hvid til at skabe et helt unikt design. Derfor kan du også være sikker på, dette padelbat vil skile sig ud fra mængden.


Er du i tvivl om hvilket padelbat, der passer til dig, dine behov og din spillestil? Så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, og prøv en af vores mange padelbat i virkeligheden. Så står vi klar til at give dig den nødvendige rådgivning, så du er sikker på, du køber det padelbat, der passer bedst til dig. Hvis du ikke kan komme ned i vores fysiske butik, så kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere - så sørger de for, du får den nødvendige vejledning, når du vil bestille dit padelbat fra KetcherXperten. 


Bestil dit padelbat i dag.