Stiga 5 Star Flexure Bordtennis Bat

Pris: 800,00 kr
Specialpris 699,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Top bordtennisbattet fra populære Stiga: Stiga 5 Star 


Stiga 5 Star Flexure Bordtennis Bat
Vil du spille med et bordtennisbat fra det populære svenske mærke Stiga? Så er dette Stiga 5 Star Flexure bordtennisbat helt sikkert lige noget for dig. 

Dette bordtennisbat fra Stiga er ideelt til bordtennisspilleren, der kun ønsker det bedste.

Stiga 5 Star Flexure bordtennisbattet er top battet fra Stiga, og det kommer med den bedste belægning. Disse teknologier er med til at give dig fart og spin til dine bolde, som det er i din serv eller grundspil.

Dette Stiga 5 Star Flexure bordtennisbat kommer med en S5 gummi, som er noget af det bedste, man kan få i et standard bat. Dette passer dermed til en offensiv spiller, der ønsker kontrol og masser af fart i sine slag.

Dette bordtennisbat er det mest solgte top bordtennisbat, vi har. Det er derfor yderst populært mellem diverse spillere. Derudover er bordtennisbattet designet med unikke sorte detaljer, så det uden tvivl skiller sig ud blandt mængden. 

Når du bestiller dit Stiga 5 Star Flexure bordtennisbat fra KetcherXpertens webshop, får du gratis fragt ved køb over 800 kroner. Her får du også hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet, så du hurtigt står med dit Stiga 5 Star Flexure bordtennisbat i hånden.

Psst. Er du i tvivl om, hvilket bordtennisbat du skal bestille hjem? Vi hjælper dig gerne på rette vej. Derfor kan du altid ringe til os på 60 22 75 53 - så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske KetcherXperten butik. Butikken ligger på Frederiksberg, og her hjælper vores medarbejdere dig, så du kan opleve udvalget fra Stiga i virkeligheden, så du er sikker på, du kommer hjem med det helt rigtige bordtennisbat.