Stiga Evolve 1 Star Bat

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitet, kontrol og komfort: Et lækkert bordtennisbat fra Stiga 


Stiga Evolve 1 Star Bat
Mangler du et bordtennisbat af højeste kvalitet til at forbedre dit bordtennisspil? Så er dette bordtennisbat fra det populære svenske mærke Stiga helt ideelt til dig.

Dette Stiga Evolve 1 Star Bat er et 1 star bordtennisbat, hvilket enten er tiltænkt nybegyndere eller til brug i sommerhus eller klubspil.

Bordtennisbattet kommer med et concav greb, som er med til at sikre dig et godt grib på dit bat. Derudover giver dette dig også en god komfort, så bordtennisbattet ligger godt i hånden.

Stiga Evolve 1 Star Bat er lavet med en god gummi belægning, som er med til at kunne give dig noget spin i dine bolde.

Derudover har svampen en tykkelse på 1,7 millimeter. Derudover er der en kontrol på 85, et spin på 33 og speed på 49. Det betyder blandt andet, du vil opleve at spille med et bordtennisbat, hvor du har en uovertruffen kontrol. Derudover er det et allround bat, der giver en masse boldføling. 

Hos KetcherXperten har vi også et cover til dit bordtennisbat, du nemt kan bestille med, når du bestiller dit Stiga Evolve 1 Star Bat. På den måde er du altid sikret, at dit bordtennisbat ikke tager skade, når du fragter det fra kamp til kamp og fra træning til træning.

Når du bestiller dit nye Stiga bordtennisbat fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet.

Har du brug for rådgivning eller vejledning til at vælge det helt rigtige bordtennisbat til dig? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du får det bordtennisbat, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.