Stiga Future Carbon 3 Star Bat

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kvalitet, spin og fart: Stiga Future Carbon 3 Star Bat


Stiga Future Carbon 3 Star Bat
Vil du gerne spille med et bordtennisbat i højeste kvalitet? Så er dette Stiga Future Carbon 3 Star Bat lige noget fra dig.

Dette bordtennisbat er designet, udviklet og produceret af det populære svenske mærke Stiga. Lige netop dettte bat er én af de flottelse og lækreste bat fra Stiga.

Stiga Future Carbon 3 Star Bat er lavet til bordtennisspilleren, der ønsker meget spin og fart i sine slag. Derudover er det til spillere, der godt kan lide en mere aggressiv spillestil.

Håndtaget på dette bordtennisbat er lavet i concat, så du får bedre føling og grip om dit bat. Dermed får du også bedre kontrol i dit spil.

Stiga Future Carbon 3 Star Bat er et bordtennisbat, vi sælger mange af til de bedre motionister og de øvede bordtennisspillere, som ønsker sig et lækkert bat til at udvikle sit spil med.

Har du brug for rådgivning og vejledning til at vælge lige præcis det bordtennisbat, der passer bedst til dig og dine ønsker? Så ring til os på 60 22 75 53 -  så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du er også altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her kan du se Stiga Future Carbon 3 Star Battet i virkeligheden og finde ud af, om dette bordtennisbat er noget for dig.

Når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du hurtigt kan komme ud og brilliere rundt om bordet med dit nye Stiga Future Carbon 3 Star bordtennisbat.

Psst. Vil du beskytte dit bordtennisbat, så det ikke får ridser eller skrammer, når du fragter det fra kamp til kamp? Så husk, at du kan du købe et cover med til dit bordtennisbat hos KetcherXperten.