Stiga Hobby Instinct Bat

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Det perfekt bordtennisbat til hobby: Stiga Hobby Instinct Bat


Stiga Hobby Instinct Bat
Skal du spille med et bordtennisbat i højeste kvalitet? Så er dette Hobby Instinct Bat fra det populære svenske mærke Stiga lige noget for dig.

Dette bordtennisbat er det helt perfekte bordtennisbat til nybegynderen, der ønsker et bat i højeste kvalitet. Derudover kan bordtennisbattet også bruges af de bordtennisspillere, der kun spiller for sjov - det kan enten være en hyggelig turnering i sommerhuset eller i klubben.

Stiga Hobby Instinct Bat er designet til at kunne give dig maksimal kontrol over bolden. Det giver dig samtidig en god boldføling, så du kan udvikle dit spil rundt om bordtennisbordet.

Dette bordtennisbat fra Stiga er det mest solgte Stiga bat, vi har, i KetcherXpertens fysiske butik på Frederiksberg og på vores webshop. Derfor er det også et bordtennisbat, vi klart kan anbefale, hvis du er nyopstartet bordtennisspiller eller hvis du spiller for sjov engang imellem.

Når du bestiller dit udstyr til bordtennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet.

Har du behov for yderligere vejledning eller rådgivning? Så ring til os på 60 22 75 53, så hjælper vi dig. Du er også altid velkommen til at opleve dette Stiga Hobby Instinct Bat i virkeligheden - så skal du bare komme ned og besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her hjælper vores kompetente medarbejdere dig, så du får det bordtennisbat med hjem, som der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.

Psst. Vil du være sikker på, dit bordtennisbat er sikret, når du fragter det fra kamp til kamp? Så bestil et cover til dit bordtennisbat gennem KetcherXperten. Så er du garanteret, at dit bordtennisbat altid er beskyttet mod slag og stød.