Stiga React 2 Star Bat

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Bordtennisbat der giver dig hastighed i dit spil


Stiga React 2 Star Bat
Mangler du et bordtennisbat til at brilliere på banen? Lige meget om det er fordi, du spiller det på højt plan, for sjov eller som motion i dagligdagen, er det alfa og omega, at du spiller med et bordtennisbat i høj kvalitet.

Dette Stiga bordtennisbat er designet, udviklet og produceret af det svenske mærke Stiga. Dette Stiga React 2 Star Bat er et perfekt bordtennisbat, hvis du er motionist bordtennisspiller, eller hvis du ønsker nogle gode bordtennisbat til enten sommerhuset eller derhjemme. Dette bordtennisbat kommer med et Concav grip, der giver bedre føling med battet. Derfor er det lettere for dig at få et ordentligt greb på battet, imens du spiller. Derudover er der High Grade gummi som belægning, der er med til at kunne frembringe en masse spin i dine bolde - og det gælder både ved serv og mens spillet er i gang.

Dette Stiga React 2 Star Bat er ideelt til allround-spillere, hvor du får en følelse af kontrol. Derudover får du med dette bordtennisbat mere hastighed i dit spil. Tykkelsen på svampen er 1,9 millimeter. Derudover har den en speed på 58 og et spin på 40. Det betyder blandt andet, du vil opleve uovertruffen hastighed, kontrol og spin. 

Dette Stiga React 2 Star Bat bordtennisbat er blandt andet designet med sorte detaljer.

HUSK: Hos KetcherXperten råder vi dig altid til at passe godt på dine bat eller ketchere, når du fragter dem fra kamp til kamp. Derfor er det oplagt, du køber et cover med, når du bestiller dit Stiga React 2 Star bordtennisbat fra KetcherXpertens webshop. 

Når du bestiller dit Stiga React 2 Star Bat, får du hurtig levering med i købet, så du snart har dit nye Stiga bordtennisbat i hånden.