Stiga Bat Cover

Pris: 150,00 kr
Specialpris 99,00 kr
  • Køb 2 for 158 og spar 21%
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Et unikt cover til dit bordtennisbat: Stiga Bat Cover


Stiga Bat Cover
Står du og mangler et cover til at beskytte dit bordtennisbat? Så er dette lækre Stiga Bat Cover lige noget for dig. Stiga er et svensk og populært mærke, hvor kvaliteten er helt i top. 

Dette lækre Stiga cover dækker hele dit bat, og du finder også plads til dine bolde. Dette Stige Bat Cover er foret, så det passer ekstra godt på dit bordtennisbat. Derudover har coveret en lynlås, så du kan dække dit bordtennisbat helt til. Med dette cover er du garanteret, dit bordtennisbat er beskyttet mod slag og stød, der ellers kan ødelægge dit bordtennisbat. 

Hvis du vil passe lidt ekstra godt på dit bordtennisbat, så anbefaler vi, at du køber et af disse covers med. Derudover er dette Stiga Bat Cover vandafvisende og det er slidstærkt, så du kan passe ekstra godt på dit bordtennisbat. Coveret måler omkring 20 X 2 X 29 centimeter. Derudover er coveret designet med Stiga logoet på fronten. På coveret er der brugt grå og sorte farver til at skabe en fed kontrast. Så er du også sikker på, dit cover til dit bordtennisbat skiller sig ud fra mængden.

Når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du snart står med dit cover i hånden.

Psst. Vil du være sikker på, du vælger det helt rigtige cover til dit bat? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du finder de produkter, der passer til dig og dine behov.

Bestil dit Stige Bat Cover fra KetcherXperten allerede i dag - så sendes dit cover med hurtig levering. Så kan du hurtigt komme på banen og spille det spil, vi alle elsker.